Hilda

Hilda is onze bureau manager. Of het nu gaat over een factuur, bestelling, een leverdatum of boottekst. Hilda heeft overal een oplossing voor. Met veel ervaring en enthausiasme staat zie iedereen te woord, en zorgt ze dat u met een glimlag het pand verlaat. sinds 2016 werkzaam bij FFAnders.

Rutger

Naast muziek maken heeft Rutger oog voor detail. Dat ziet u vaak terug in zijn ontwerpen. Rutger maakt een zeer goeie vertaling tussen wat de klant wil en wat er technisch haalbaar is als het gaat om signing. sinds 2014 werkzaam bij FFAnders.

Yvonne

Yvonne houdt bij ffanders de folie goed in de gaten als het gaat om de voorbereiding van ons signwerk. Yvonne bediend namelijk onze brede latex printer en folie plotters. Alle folie die wij verwerken wordt door ons zelf geproduceerd, of het nu gaat om snijtekst of grote full colour prints, Yvonne weet er raad mee.

Murk-jan

Murk-jan is onze monteur. Hij plakt en wrapt alles wat los en vast zit. Deze professional heeft vele diciplines in zijn vingers en zorgt dat bijna alle klussen geklaard worden. Of het nou gaat om tintwerk van ramen en het wrappen van een auto. Bij murk-jan geen hobbels en bobbels.

Frank

Frank is onze accountmanager, hij zorgt ervoor dat elke klant het juiste advies krijgt voor zijn uitstraling. Of het nu gaat om een gevel, auto of lichtreclame. Door jarenlange ervaring en een goeie dosis creativiteit weet hij de klant goed te adviseren. Dat maakt hem FFAnders.