Team FFAnders

Hilda

Wat doe je niet als bureaumanager… planning, telefoon, offertes, administratie, facturatie, aansturen personeel en ondersteunen waar handen te kort komen. Allround, flexibel en gezonde werklust dat is waar ze voor staat.

Rutger

Creatief, kundig en heeft oog voor detail. Zo zou je Rutger het beste kunnen omschrijven in zijn werk. Alles wat technisch haalbaar is, zet hij in voor het beste eindresultaat. Luisteren naar de wensen van de klant vindt hij erg belangrijk.

Yvonne

Yvonne staat haar mannetje in de voorbereiding. Printen van Full-Colors tot spandoeken op onze brede HPLatex printer, lamineren, plotten. Kortom het precieze voorwerk voor een vlotte doorgang van het signwerk. DTP of een wrapklus is ook geen probleem.

Karst

Karst is onze plak-prodigy. Nog vers in het vak, maar zeer vakbekwaam en talentvol.
Zijn passie voor het vak vertaalt zich in de goede sfeer die hij op de werkvloer creëert en in het tot in de puntjes verzorgde werk wat hij oplevert.

Raymond

Meesterplakker en perfectionist. Raymonds werk is altijd tot in de puntjes verzorgd; de Ray in ‘Ray- te-strak’. Bij tijden heerlijk chaotisch, maar aan het werk altijd gefocust. Een wrapper die zijn ziel in zijn werk steekt.