Team FFAnders

Hilda

Wat doe je niet als bureaumanager… planning, telefoon, offertes, administratie, facturatie, aansturen personeel en ondersteunen waar handen te kort komen. Allround, flexibel en gezonde werklust dat is waar ze voor staat.

Rutger

Creatief, kundig en heeft oog voor detail. Zo zou je Rutger het beste kunnen omschrijven in zijn werk. Alles wat technisch haalbaar is, zet hij in voor het beste eindresultaat. Luisteren naar de wensen van de klant vindt hij erg belangrijk.

Rutger Brouwer

Yvonne

Yvonne staat haar mannetje in de voorbereiding. Printen van Full-Colors tot spandoeken op onze brede HPLatex printer, lamineren, plotten. Kortom het precieze voorwerk voor een vlotte doorgang van het signwerk. DTP of een wrapklus is ook geen probleem.

Axel

Axel is de jongste van de club. Een bevlogen plakker die altijd streeft naar beter. Zeer talentvol en met veel oog voor detail, waardoor al het werkt wat hij oplevert tot in de puntjes verzorgd is.

Raymond

Meesterplakker en perfectionist. Raymonds werk is altijd tot in de puntjes verzorgd; de Ray in ‘Ray-te-strak’. Bij tijden heerlijk chaotisch, maar aan het werk altijd gefocust. Een wrapper die zijn ziel in zijn werk steekt.