Team FFAnders

Hilda

Wat doe je niet als bureaumanager… planning, telefoon, offertes, administratie, facturatie, aansturen personeel en ondersteunen waar handen te kort komen. Allround, flexibel en gezonde werklust dat is waar ze voor staat.

Yvonne

Yvonne staat haar mannetje in de voorbereiding. Printen van Full-Colors tot spandoeken op onze brede HPLatex printer, lamineren, plotten. Kortom het precieze voorwerk voor een vlotte doorgang van het signwerk. DTP of een wrapklus is ook geen probleem.

Murk-jan

Allround professional als het gaat om signwerk. Signing zit bij Murk-Jan in de genen met jarenlange ervaring. Altijd vrolijk en servicegericht, hij heeft een passie voor auto’s en behandelt ze dan ook met zorg.

Richart

Richart is bedreven in projectmatige opdrachten en houdt controle. Vormt een superteam met Murk-jan en samen is geen klus voor hen te groot. Richart houdt van uitdagingen en deadlines.

Frank

Frank is onze accountmanager, hij zorgt ervoor dat elke klant het juiste advies krijgt. Of het nu gaat om een gevel, auto of lichtreclame. Door jarenlange ervaring en een goeie dosis creativiteit weet hij de klant te enthousiasmeren.

Rutger

Creatief, kundig en heeft oog voor detail. Zo zou je Rutger het beste kunnen omschrijven in zijn werk. Alles wat technisch haalbaar is, zet hij in voor het beste eindresultaat. Luisteren naar de wensen van de klant vindt hij erg belangrijk.